Mattsvart chevapickis skapar emotionell kris hos polisen

Första inlägget, vad faan skall jag blogga om? (ursäkta språket) Igår fick jag flera roliga ideer och de flesta gick ut på polisens problem med psyket och emotionella störningar på jobbet. läste ni den nyheten,.. (http://www.svt.se/nyheter/regionalt/nordnytt/psykisk-ohalsa-bland-poliser)Eeh, det är väl ingen nyhet med emotionellt störda poliser? Brist på empati trodde jag var ett krav för att få bli polis. För mig verkar det som om de mest sitter i sina bilar och letar efter misstänkta galningar i mattsvarta cheva pickisar,… Ja ni gissar rätt firman har en mattsvart cheva pickis ocSONY DSCh gissa om jag blev stoppad ofta. Jag har mitt tillhåll i Karlstad, en liten förort till Oslo. I Karlstad är polisen flitig med att stoppa misstänkta bilar. däribland min mattsvarta chevapickis. Vad jag är misstänkt för? det vet inte ens polisen,… men kontrolleras det skulle jag, så en vacker vårdag i april så fick jag nog. Jag stod parkerad på Shellmacken och hade just spelat på lotto med de underbara oddsen 1:6 724 520 per spelad rad. Då de for förbi på storavägen och gjorde en inbromsning, svängde in mot macken. Jag startade lungt min pickis och begav mig där ifrån, mötte dem runt hörnet och de stirrade så ögona höll på att trilla av, förmodligen full av beundran av skönheten de just passerat. Kort därefter har jag dem bak i hasorna och de vispar runt med sina fina välpolerade blåa lyktor,.. Men eftersom jag redan hade blivit stoppad 3 gånger denna rosenskära vårvecka så bestämde jag mig att nu faan får det vara nog, så jag lät de hållas där bakom mig och ignorerade det blåa genomträngande skenet som plötsligt hade uppstått bakom min vackra pickis. Jag körde lungt och sansat hem till mitt lilla slott, Jag kör förövrigt alltid lungt och sansat. Mina grannar som om än motviligt känner igen min cheva pickis glodde än värre än vad poliserna gjorde vid macken och hälsade med viss tvekan när jag glatt ”morsade” och körde förbi dem med lagens långa, trånsynta arm bakom mig…. Gissa om de var emotionellt störda när jag klev ut och började ifrågasätta varför de trakasserar mig och min underbara bil….Men det mesta har nog redan sagts om poliser och deras syn på vanliga skitiga arbetare,.. Ett tips till polisen är iallafall att de flesta kriminella vill vara osynliga i trafiken, så det är nog troligare att de åker en v70, sveriges vanligaste bil,… Oj, detta kan ju skapa ett nytänkande,….

Proposit

2 tankar om “Mattsvart chevapickis skapar emotionell kris hos polisen

  1. Jag hade dom med ända upp på tomten i skärholmen då ja låna bilen i några månader, inte en gång utan otaliga gånger. De e nått me mattsvart…..

You don´t need to fill in an email adress to comment. Just press "Skicka Kommentar"

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.