Demokrati = Folk på flykt?

Korea kriget, ett fåtal når Sverige,../ Vietnam, samma sak här, det kommer folk men inte i karavaner,../Chile nu börjar det hända grejer ,.. kommer ihåg en gammal dagiskompis ”Rodríguez”  från Gullvivan 76´/ Libanon o jadå nu börjar vi, på dagis finns de,../ Assyrier, japp första skolåret så har vi två Assyrier i klassen. Regina och Rubel,… / Iran-Irak. Nu ritar jag raketer i ”bildboken” som är märkta Irak och USA,… konstig nog inga som är märkta Iran,… Hade jag redan då koll på vad som komma skulle,…  (lägger upp bilder på dessa teckningar när jag hittar dem,..) /kurder, Gas attack i norra Kurdistan,…/ Balkan, stor flyktingvåg från oliktänkande,… Afghanistan, ordet ”ensamkommande” får genomslag,…/Syrier, de senaste på marknaden,…

Är det någon som ser ett slut på bedrövelsen?

Ni som har stött de svenska regeringarna genom dessa tider har också varit delaktig i dessa migrationer. Historiskt sett har vi haft en stark vapenindustri och svenska vapen används i 99% av alla väpnade konflikter värden över och är det då inte vår förbannade skyldighet att ta hand om de som flyr undan dessa fina moderna vapen?

Jag skulle kunna tro att ni fått en ordentlig härdsmälta allihopa men jag vill tror så mycket bättre om er nära och kära, så gör mig en tjänst och rösta inte in dessa etablerade jävla jubelåsnor igen,…Och nej SD är inte lösningen på problemet, de kanske får de andra ”rövhålen” att lyfta blicken lite, men de springer det svältdrabbade kapitalets vägar med löften om avdrag och bidrag för de som minst behöver det,.. Tyvärr verkar det som om den ”statssubventionerade marknaden” redan har accepterat och inkluderat SD i sin maktsfär och det dröjer nog inte länge innan vi får se en stor företagsledare vurma för dessa socialkonservativa bakåtsträvare,..

Så min lösning på problemet som världsmedborgare:

Fritt medborgarskap på jorden och därefter en fundamental decentralisering. (Fan Vad enkelt det är.)

Är ni snälla kan jag signera era ”världsmedborgarpass”  med mitt tumavtryck när ni kvitterar ut dem. Kanske kommer det att höja affektionsvärdet på passen och ni kommer att kunna skryta för barnbarnen att ni kände mig,..

 

Last Covenants.

 

You don´t need to fill in an email adress to comment. Just press "Skicka Kommentar"

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.