Fria Wermland mot Svenskjävlarna!

Nu syns vi alltså finns vi. Mycket vatten har runnit under Skårebron sen jag sist annonserade att jag är på väg att lämna Sverige.

Nu nästan nio månader senare, har Fria Wermland blivit officiella. Värmlands folkblad och Mediehuset Grön Press. (aldrig hört om de tidigare.) har haft intervju med oss. Även andra olika intresseorganisationer har hört av sig, där de islamistiska grupperingar med anknytning till ”Muslimska brödraskapet” är överrepresenterade.

En personlig reflektion över världsordningen; Ryssar bombar Ukrainare och Ukrainare med allierade försöker döda allt som påminner om rysk aggression. Covid-pandemin vägrar släppa taget och vi är på väg mot den högsta ekonomiska inflationen som världen sett sen 20-talet. Personligen älskar jag ”nedstängningar”, det gör så mycket för förtrycket mot individen. Framtiden ser mörk ut!

Vi i Fria Wermland är idag ett av få partier i Sverige som är emot Nato, vi har dess värre inte förmågan att övertala den svenska röstboskapen som är dödligt rädda ryssen, att ta det lite lugnt.

Vi kan som svenskar/Värmlänningar se att hotet från Ryssen var betydligt större på 70 och 80-talet, men med en god marknadsföring och en positiv införsäljning har nu, Nato lyckats få riksdagspartierna med sig till att stödja våldets väg. Detta är socialism på bred front.

De allierade i riksdagen med sin ”namne” fascisten Erdoğan i spetsen, lär få svensk mellanöstern politik att glorifiera ”Muslimska brödraskapet” och dess socialistiska (fascistiska) budskap. Jag gissar att riksdagen följer upp med ett par retroaktiva mutor/tjänster för deras förespråkare och adapterar inom en snar framtid.

Leve förtrycket!

Er inte alltid så timida kritiker/ Nicke

You don´t need to fill in an email adress to comment. Just press "Skicka Kommentar"

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.