Historien upprepar sig….

Så var det då dags igen, vart fjärde år skall kräken samlas in för märkning. 10% åt vänster, 20% mot SD. Moderata baggar går med sänkta huvuden på väg till slakt. SAP’s horn beprydda proletärer stångar sig blodiga i ivern att få en plats i historieböckerna. De miljötänkande tackorna står stilla pga. höjda bränslekostnader för bonden, men i gengäld är de beredd att avvara 3000 röster till halal slakt

En sak som har slagit mig detta val är alla dessa val-tester,  Aftonbladet, Expressen, DN, SVD, osv… Jag har läst att olika former av tester på ”fejjan” bara har till syfte att kategorisera försöksdjuren, (en form av åsiktsregistrering) så då undrar jag, vad tror ni att dessa valkompasser har för syfte? Att få dig att inse vilket parti du tillhör… Jaja… Övervakningen slår alla rekord och desinformationen flödar ute på nätet och de etablerade etatisterna varnar för dessa ”Fake News” som florerar ute i samhället… Men om människan är så lättmanövrerad att hon tror att allt som skrivs är en sanning då förtjänar vi det samhälle som uppstått. Följden av detta bör vara att tidigare makthavare ställs till svars, nu har de folkvalda skygglappar som är lika stora som deras ego och därför inte något som helst intresse av att ta på sig ett misslyckande. Lägg där till att tjänstemannaansvaret togs bort för att underlätta för denna skara av horn beprydda klövdjur, så kommer de nu att le rakt in i tv-rutan och upprepa sitt mantra: En röst på mig är en röst på en stark stat!

Jimmie Åkesson & c/o som lanserar hungriga nationalsocialister som era framtida ledare och KD som lanserar ”Livets ord” som moraliskt rättesnöre och vägen framåt. Dessa två läderklädda käpp-pryglare står för en kvinnosyn som hör forntiden till, men verkar ha fått medvind bland den kvinnliga skaran av kräk som värnar om en politik som skall detaljstyra deras liv.

Moderaterna, eller som de själva lanserar sig ”det nya arbetarpartiet” verkar inte övertyga er slavar, och själv förundras jag över hur missnöjda slaktoffer väljer ett parti som de själva inte sympatiserar med, utan bara hänger upp sig på en enskild fråga. Hur tänker ni?

Jag har konstaterat tidigare att människan är helt körd, slut i huvudet, kraftig repa i hårddisken…. Men försök inse att dessa tv-lovande frälsare försöker manipulera era sinnen, att skänka makten åt någon av dessa etatister gör inte er granne gladare. Åtta partier som vill öka statens makt och fösa fårskocken fram till nästa slakt. Inte en enda av dessa pompösa grupperingar vill sätta människans frihet först, staten offrar gärna några slaktlamm för att nå sina principer och vi lär bli varse om vilka delar av den mindre ekonomiskt starka grupperingen av fårskallar som blir denna mandatperiods förlorare… (alltid de fattiga som får betala) Politisk ideologi och religiös moralpanik styr dessa profeter på bekostnad av humaniora och vetenskap… Så Schas! Iväg med er!! Ni inkräktar på min frihet…

 

Ledarflocken

 

Last Covenants

You don´t need to fill in an email adress to comment. Just press "Skicka Kommentar"

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.