Det surras bredvid,…

Oj, dagarna går, senaste om Snowden. EU har varit måltavla för NSA, tyskarna och fransmänen skriker högt, – Vi kräver ett svar! Vi kommer att se över frihandels avtalet,.. Bla,bla,bla! Min gissning är att EU´s säkerhetstjänster redan har tagit del av informationen, med gott samvete,.. Ha! – Mark my words! som Engländarna skulle ha sagt,.. Jag har sagt det tidigare, det största hotet kommer innifrån,… Dags och kolla upp grannen, de skriver ju om allt de gör på facebook,..Hm inge nytt där, faan gör de inget roligt på andra sidan staketet? Nåja kan ju inte spionera för ofta de kanske meddelar säpo,… Så den info som Säpo missar på facebook kan ju vi andra fylla i med.

Det fanns någon som skrev: ”Nothing travels faster than the speed of light with the possible exception of bad news, which obeys its own special laws. Myndigheter är väl sällan annat än dåliga nyheter,..

Nu är jag så där bitter igen, det kan bero på nackspärren som faktiskt bryter av vardagen på om något ännu sämre sätt än vanligt,..  Men hur var den där ramsan: Huvud, axlar knä och tå,…?  Huvud: Migrän, nackspärr, de senaste dagarna. Axlar: Nja, skuldror och utstrålning vänster arm. Knä: Dit strålar värken ut i vänster ben. Tå: Nu undrar ni va? Jora, gikt! Har ni haft det någon gång? mitt börjar släppa nu, men de är nog faan den värsta av värkar ni kan tänka er! Inflamerad tåled, tån sprängfull med vätska, det minsta det blåser utanför så gör det skit ont. Och det är ingen överdrift,…! 

Nog om mig, det finns ju andra stackare ute i världen som det är mer synd om.

Obama! Ryktena om hans förfalskade födelseatest tar ny fart. Enligt Maricopa County Sheriff Joe Arpaio så finns det tveksamheter i dokumentet som bevisar Obamas födelseatest, tydligen skall det vara så att de (NSA?) gjort som vår gammle gode vän Sigvard Marjasin, mannen som använde ”klipp och klistra” långt innan Microsofts ”Word” hade gjort entre i folkhemmet… Så, om uppgifterna stämmer så är det ett förvanskat födelseatest som visar vem han är,.. Ja han lär ju inte vara den ende ”amerikanen” med förfalskade papper,…

Nu till det roliga, Bina har hittat mina vallmoblommer,…Synd bara att det blåser storm ute,..

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

  Väl mött: convenants.

You don´t need to fill in an email adress to comment. Just press "Skicka Kommentar"

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.