Djävulens förlängda horn….

Staten, vilken härlig institution…

Visst har staten gjort det igen! Kört över sina undersåtar utan att tveka. Redan 2013 Framkom det att staten inte hade för avsikt att ta sitt fulla ansvar för de barn som drabbats av vanvård i så kallade ”fosterhem”. För tre år sen stod det klart att över 30% av de som sökt ersättning hade fått avslag på sin begäran, och nu 2016 visar det sig att över 50% har fått avslag…

Jag blir mörkrädd, samtidigt som jag får det bekräftat att folket borde ta avstånd från staten. Det här är inte första gången och heller inte sista gången detta svek genomförs. Jag är säker på att våra folkvalda kommer att roa oss i framtiden också…

Vi kan ta tvångssteriliseringen av sinnesslöa, tattare och samer, som på tidiga 30-talet klubbades igenom av en nästan enig riksdag. Ersättning och ursäkt lät dröja på sig… Om det nu ens finns några ursäkter för detta övergrepp? Tar vi modern tid så har vi tvångsmedicinering av dementa och senila gamlingar, där det visade sig att väldigt många inte var dementa, utan att personalen bara uppfattade patienterna som jobbiga och att de därför drogades ner…. Ersättning uteblev då det fortfarande kan väckas ett enskilt åtal, med allt vad det innebär…

Så hur ser då framtiden ut? Det första som slår mig är att de personer som drabbades av narkolepsi vid ”vaccineringsskandalen” kommer att få det svårt att få ut ersättning,  jag gissar att vi får se liknade siffror som vid ”fosterhems skandalen” där över 50% av de drabbade inte kommer att få ut någon ersättning… Allt enligt demokratins spelregler…

 

individualanarkist

Don´t tread on me…

Jag älskar staten och dess representanter, för de gör allt så tydligt….

 

 

Last covenants:

You don´t need to fill in an email adress to comment. Just press "Skicka Kommentar"

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.