Statschefen visar vägen,..

Gooood morgon, från staden i väst, servitrisens ”sola i Kalsta” hemstad, Syndens näste,.. iallafall tills Sandgrund la ner,.. Undrar hur stor del av befolkningsökningen i Karlstad som beror direkt eller indirekt på Danspalatset Sandgrund….

Nåja inatt hände de grejer! Boxningen fick en till hjärnblödning, eller iallafall en boxare/boxerska. Frida Råkade illa ut i natt, frågan en amatör ställer sig är om hon fick hjärnblödningen innan hon vart knockad, det kan vara så att hon fick en liten blödning innan som påverkade hennes gard. Två kraftiga smällar på det gjorde nog inte saken bättre,…

Student firandet i Karlstad gick lugnt till enligt polisen, inga emotionellt störda poliser inatt alltså,.. De e bra!

Kungahuset bygger på sitt ryckte, som en av Europas fattigaste socialbidragstagare,… Tur att ni skattebetalare ställer upp för dem, hur vore det om journalisterna kollade upp fakta först! Sluta trakassera Rojalisterna,….

Dragracing på Tierp Arena Kvalrunder i EM-serien fortsätter se tider här.

Mer kommer dagen är ju ung!

You don´t need to fill in an email adress to comment. Just press "Skicka Kommentar"

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.