Det är ditt fel!!

Demokratin har gjort det igen, visat att folket inte vet sitt eget bästa. Det är nu dags att förbjuda demokratin och de demokraturer som de flesta västerländska länder har som styrelseskick. För som vi alla vet så kan inte folket, vi vanliga medborgare, vi som inte tillhör den ekonomiska eller politiska eliten, sätta oss in i den komplexa problematik som politikers oändliga ansvar faktiskt innebär. Inte heller kan vi nå upp till de sociopatiska kunskapsnivåer som krävs för att kunna visa sig helt oförstående till vad som utlovats och vad som aldrig kommit att infrias.individualanarkist Vidare kan vi undersåtar aldrig förstå vikten av en politikers formidabla förmåga att kunna uttrycka en likgiltighet inför bottenskrapets besvikelse, när våra ”ärofyllda” belönas med en juste fallskärm efter ett rejält snedsteg. Att vi jordbundna inte heller förstår varför våra förebilder måste kunna ha ett vidlyftig leverne på oss skattetyngda medborgares bekostnad, visar hur gränslöst obegåvade och sinnesslöa vi ersättningsbara faktiskt är.

Så ta er nu i kragen och lova och svär att ni aldrig någonsin skall göra något som innebär problem för våra högtstående och mångfacetterade Etatister, ta inga egna beslut, ha ingen åsikt, gör inte som Mona Sahlin gör, utan gör som hon säger att ni skall göra.

Och du Glöm inte, det är häftigt att betala skatt!

 

LastCovenants

 

 

Anarkokapitalism

 

 

 

You don´t need to fill in an email adress to comment. Just press "Skicka Kommentar"

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.