Det kollektiva bidragsberoendet,…

Folk som är ekonomiskt beroende i Karlstad får nu en skön uppbackning av Kapten Nisser allas våran frihetshjälte i Karlstad. Färjestad Bk och dess svettiga illaluktande hockeylag behöver stöd och vem får springa till deras undsättning? Jag förstås och resten av Karlstads skattebetalande idioter,… Hur i helvete kan någon ens komma på tanken att vi skattebetalare vill pröjsa för vadderade killar ute på hal is? Satan säger jag för detta jävla bidragsamhälle, vill jag stödja Färjestad så gör jag det via biljetter, sovenirer eller eventuell sponsring, men jag vill förhelvete inte tvingas till att pröjsa ett kollektivs lekstuga via skattsedeln. Dessutom så har jag inget att säga till om, inte ens via ombud, Älgjakten kanske skulle kunna utvidgas,…. Men om ”Nisser” nu är så generös att Färjestads bk får 5 miljoner, så räknar jag kallt med att Karlstad judoklubb i alla fall får ett par hundratusen och att alla andra småklubbar som knappt har tillgång till lokaler eller tränings tider äntligen får hjälp! Dessa jävla fotbollsplaner och hockeyhallar som finns i varenda förbannade hörn av detta avlånga land, till skillnad från kommunala dragracing banor eller ridhus, som lyser lika starkt med sin frånvaro som oceanen är djup. Dags att börja tänka på individanpassande idrotter och det borde vara något som faller den socialliberala alliansen i smaken istället för de tungroda hockeybrallornas ”lila kollektiv”,… Jag menar om det hade varit Bandy ändå, killar/tjejer med lite ”klubb och skridskoteknik” och inte ett gäng sinnesslöa klubbhuggande anabolastinna glin som tycker att det är tufft att slåss lite,… ”- Öh, det hör ju hockeyn till”  Intelligensens avtryck verkar saknas innanför sargen.

Dessutom skall pengarna tas ur kassan ”oförutsedda utgifter” Ja, hoppas Karlstads vattennät håller ihop i vinter,….

 

Nästa bidrags kaos är ”Rotavdraget”. Fan vad trött jag är på det. Jag jobbar som rörmontör och jag gör badrum mot betalning, men det är väl fan att jag skall behöva vara med och betala de badrum jag gör?  Sinnes sjukt! vill jag pruta på jobbet så gör jag det genom rabatt på material eller sänker min timkostnad, men inte i helvete vill jag tvingas att betala en del av varje badrum jag gör via skattsedeln! ”- Ja men du kan ju lägga på lite timmar” eller ”-Ge bra rabatt på materialet och höj timpenningen, så tjänar vi båda på det,…”( Rotbidrag betalas ut för arbetade timmar, inte material) Men då betalar jag ännu mer via skatten, era jävla hycklare,…

Jag har lite problem med min rygg emellanåt och har börjat leta efter olika lösningar. Men alternativet som en anställning verkar vara uteslutet, anledning? Tre olika företag har erbjudit sig att anställa mig de senaste året, men deras första fråga har varit: ”-Hur mycket bidrag får vi på dig då?” Min kompetens är inte det viktiga, utan hur mycket vi kan lura skattebetalarna… Visst det är dåligt med jobb ute på landet och ja, Karlstad är en bondhåla ute på landet, en mycket trevlig sådan vill jag tillägga. Men för det innebär det inte att allt skall betalas kollektivt, den politiken är för mig förlegad. Det fanns en tid när jag trodde på en ”stark stat” men ju äldre jag blivit och ju mer jävla kohandel jag sett politiker och annat löst folk göra för egen vinnings skull, har fått mig att bli en individualanarkist och jag förordar en fundamental decentralisering.

Sen så är jag jävligt trött på dessa företagare som säger att ”jag har inte råd med att anställa unga om inte vi får ”bidrag” via sänkt arbetsgivaravgift”.  eller ”Jag flyttar verksamheten om ni inte ger mig bidrag för än de ena eller de andra”. Visst jag är emot arbetsgivaravgiften som sådan men inte fan hänger Sveriges framtid på 15% eller 31% arbetsgivaravgift på ungdomar. Och att hota med flytt om man inte får som man vill? Sandlådan eller? Skärp er!

Denna jävla socialliberalism som understöds av statskapitalismens förtroendevalda och som i olika överenskommelser med näringslivet bakom stängda dörrar göder sig själva via skattsedeln, de borde skjutas av, bildligt talat. (Jag är pacifist) Jag vill ha en öppen fri marknad på lika villkor och inga jävla kollektiva bidrags lösningar på hur vi skall finansiera olika lekstugor… Eller badrum!

 

Kungahuset, ja det säger väl allt om hur en kollektiv bidragslösning ser ut. Fy fan!

Gräslök

Gräslök

Last Covenants:

 

You don´t need to fill in an email adress to comment. Just press "Skicka Kommentar"

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.