Great American Sound.

Äntligen har jag prioriterat lite nya gamla delar till min klenod från 1978, en G.A.S. Son of Ampzilla.

Slutsteget som alla vill ha men som bara de värdiga besitter, Slutsteget som får hjärnan att ta det slutliga steget ut i etern, slutsteget som tar dina ljudupplevelser in i en sluten loop av glädje, slutsteget som gärna bränner upp ett par fina 70-tals högtalare en kulen morgon,.. Jag Diggar det skarpt och jag har försummat detta exemplar av harmoni alldeles för lång tid. Nu fattas det bara en del till den och det är en ”Bourns 3355 500Ω vertical singel turn trim potentiometer”, så om ni vet med er att ni har en sådan liggandes i någon dammig låda vill jag gärna förhandla om äganderätten. Dessa ”pottar” är tyvärr inte så lätta att få tag på och om det skulle dyka upp på Ebay så kostar de där ett par dollar plus skeppning, som ofta överstiger $10,..  Det finns mycket bättre och noggrannare ”trimpottar” att köpa här hemma i Sverige, men det vore ju för enkelt, det blir som att köpa ”millimeter bult” till en Jänkare,…. Och det funkar inte! Jag skulle kunna sjunka så lågt som att jag ersätter ovanstående  med ”Bourns  3351W 500Ω” då James Bongiorno byggde ”steget” med de trimpottarna också,.. Men det skulle ta emot, det skulle liksom bli som en Harley Davidson utan ”oljedropp”och det vet vi att det har aldrig funnits,..  Näe, original får det bli,..

PNP Transistor

GAS

 

 

 

Last Covenants

You don´t need to fill in an email adress to comment. Just press "Skicka Kommentar"

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.