Hurling borde utövas med rubriksättarna på ”Text tv”

Tjo på er, håller på och lär mig inställningar på sidan och kommer att göra lite tester då och då,.. hav tålamod med skräpet som rinner ut i etern,… För övrigt händer det en jävla massa ute i världen, men jag är så trött på sinnesslöa journalister och trångsynta världsmedborgare,.. Så de så!

 Hurlingens” värld. Det är inget för de som inte gillar att böja klubbor över kroppsdelar men en show värd att se live. Som en tidigare frekvent besökare av den ”Gröna ön” lärde jag mig snabbt att titta bort när klubborna närmade sig flisstadiet, men det var alltid en trevlig stämning på läktaren,… ”UFC, va e de”?

 

 

hurling

You don´t need to fill in an email adress to comment. Just press "Skicka Kommentar"

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.