Kul med Gud…

Att folk är tokiga är ingen underdrift, men när ledaren för USA på presskonferensen efter raketattacken mot den Syriska flygbasen, frågar efter ”Guds” visdom och att de skall ”be” för de skadade i gasattacken som föregick nattens händelse. Presidenten avslutar talet med att gud skall välsigna USA och resten av världen… Det får mig att tappa allt hopp om denna ledare. Det sitter alltså en president som allt att döma, tror att jorden är 6000 år gammal, att dinosaurierna levde medans det sprang snorungar ute i skogen och att varje god kristen skall hålla sig med slavar.

Angående de religiösa friskolorna så blir jag lika rädd, en person från den i tv omtalade muslimska friskolan uttalar sig och säger att deras elever är religiösa… Sanslöst…Indoktrinering är ordet. Det finns inget barn som är religiös utan yttre påverkan, dessa barn indoktrineras i hemmen av mindre belästa personer som förmodligen är sinnesslöa av börd. Det är som om jag skulle säga att min 9-åriga dotter är en övertygad Nazist och hon skall gå i en nazistisk skola med passande agenda… (gissa om socialen skulle höra av sig) Men när det gäller vanföreställningen om en gud då är det okej… sjukt, Sinnessjukt, helt galet sinnessjukt!!

När min dotter var två-tre år så låg vi och vilade på studsmattan en sen eftermiddag, vi kollade in himlen och fick se Månen. Jag sa till Maia ”kolla där är månen, du får den av mig”. Maia vart glad och varje gång vi såg månen på himlen så påminde jag henne om att hon fått den av mig. Ett par månader efter första mötet med månen, hade Maia pekat på månen och visat den för dagmamman och de andra barnen  som gick hos henne,  och sa att det var hennes måne och att hon hade fått den av ”Pappa” , Gerd, dagmamman sa att ”Näe, Maia månen tillhör alla, det är allas måne” Maia började gråta, vart irriterad och sa att det var visst hennes måne och att hon fått den av mig… Nu var detta en ganska oskyldig sak, men om jag hade sagt till Maia att alla poliser är barnamördare så kan det ha fått fina konsekvenser för framtiden…

Att trycka på barn en vanföreställning om världens uppkomst, är ett sjukligt beteende som bör upphöra. Vetenskapen, tvärt emot religion, har gjort att vi har datorer, mobiler och internet, all den teknik bygger på fysikens lagar inte guds lagar. Ingen trolldom ligger bakom Mms-meddelande som skickas till din mobil, inga böner fick denna blogg att plötsligt poppa upp på din dataskärm. Använd denna kunskap, denna teknik till att motarbeta folk med vanföreställningar om att jorden kommer att gå under för att gud vill det. (ge dem vård istället)  En annan sak som har förundrat mig är guds särintresse för vad vi människor gör nakna i sängkammaren, med vem vi gör det med i badrummet eller på vilken annan plats vi föredrar att leva ut våra sexuella lustar… Är gud en ”stalker”?  ”Gud ser allt!” Det var nog därifrån ”Stasi” fick sin inspiration….

Jag personligen hoppas att jag aldrig behöver möta en (fysiskt) skadad religiös person på gatan, för jag kommer inte att veta hur jag skall bete mig, skall jag be för han/hon eller skall försöka få personen till sjukhus…?

Så vare sig ni är Judar, Muslimer, Kristna, Pastafarier eller tror på den Himmelska Tekannan, så behåll den tro innanför era hem och låt oss skattebetalare slippa betala för era sinnesförvridna sjukdomstillstånd…

 

Last Covenants

You don´t need to fill in an email adress to comment. Just press "Skicka Kommentar"

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.