Den Kristna färgen är Orange!

Den orangefärgade ljushuvudet i väst har gjort det igen. Twittrat att han och hans beslut är det bästa som hänt mänskligheten sen hans tillträde. Den lätt mentalt störde morotsfärgade pro-religiösa puckot och hans supportrar har hotat ”Putin den lille” Att om ni använder Klor, så kommer ni att få ångra er… Suck..! Putin skiter i Syrien.. visst det finns lite mineraler där, men inget som är värt att bomba sönder världen för… Kompromissen kommer att vara: ”vi byter mellanöstern mot Östra Ukraina” Så, Europa förvänta er en upptrappning av Ukrainska nationalismens uppvaknande… Och vidare kommer Putin och Jinping att sänka dollarn, ty högkonjunkturen med minusränta är P/J största påtryckning i detta Proxy krig… Jag kan ha fel, och jag har haft fel förut, men tilltron till att Jordens psykopatiska ledare skall lösa de ”stora” motsättningarna folk emellan är löjligt. Så snälla gör mig en tjänst , lägg er på soffan nästa val och känn att ni har sparat energi inför morgondagen..!

 

Last Covenants.

You don´t need to fill in an email adress to comment. Just press "Skicka Kommentar"

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.