Väntans tider är över,…

Efter nästan två års väntan dök han upp igen den 20 augusti började mannen myten och radiolegenden Art Bell att sända. Nattradions Nr:1 hörs ute i etern igen och denna gång är han ensam kapten på skeppet. 2013 gjorde han ett försök till comeback i radion efter ett decennium långt uppehåll.  ”Darkmatter” startade Sept 2013 men lades ned redan efter två månader på grund av att dåvarande arbetsgivaren inte ville tillåta ”live streaming” av programmet.ArtBell Hans lugna och öppna stil och att han inte ”screenar” samtalen  gör att vilken knäppgök som helst kan komma till tals och det lyfter hela showen. Hans gäster är allt ifrån ”Foliehattar”, Ufologer, Bigfoot jägare, före detta CIA-agenter, krigsveteraner, astronomer, fysiker etc etc. Lägg till alla som ringer in… För en som alltid föredragit radion före tv så är det som ”lilla julafton” jag hörde Bell första gången när jag var i Los Angeles i slutet av 90-talet och gillade det skarpt. Rösten är viktig för mig som lyssnare och Art har en bekväm röst och jag brukar somna då jag lyssnar på hans shower,..

Här i Sverige har det varit dåligt med radiopratare som jag gillat men det finns de som har det där lilla extra. Programmet ”Eldorado” med Kjell Alinge som började som kvällsradio 22:00-00:00 och var helt fantastiskt att lyssna på. Programmet flyttades senare till söndagar mellan 11:00- 13:00. och Jag brukade säga att om man inte hade ångest när man vaknade på söndagsmorgon så fick man det efter hans program. Saknar det.kjell alingeleif-smoke-rings ”Smoke Rings” ett renodlat Jazz program, som jag fastnade för, inte på grund av Jazzen, utan för att hans röst var något i hästväg. Sist men inte minst så har vi Stefan Wermelin som jag har haft som sällskap många söndagskvällar på resan mellan Karlstad och Stockholm.

Stefan_WermelinLast Covenants.

You don´t need to fill in an email adress to comment. Just press "Skicka Kommentar"

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.