23 Juni En dag i historien

23 juni en dag i histoien, Mannen myten och legenden Sten Sture Johnson även kallad ”Uncle sten” föddes denna dag,  han var ansvarig (han är död) för att jag alltid vänder blicken uppåt.   – Kom så får du se Venus! Hörde jag yrvaket en natt i slutet av 70-talet. Jag blev väckt hemma hos min  kusin på Bjursätragatan i Rågsved, det var dags för stjärnskådning,.. Vi kollade efter Ufon också men vi såg inga,… En sommarkväll i Kalmar så lärde han mig grunderna i kemi också, eller iallafall hur etanol såg ut i strukturformeln, han kallade den för ”fyllhunden”. Vila i frid!

Andra storheter som föddes denna dag är Alan Turing, mannen som tog fram turingtestet. Keve Hjelm, June Carter Cash, Ola Ullsten, Folkpartist och Statsminister 78-79. Några har valt att dö denna dag också, Zarah Leander, Peter Falk Alias Colombo, Och den svenske kärnfysikern och ”klimatdebattören”. Tor Ragnar Gerholm, han gjorde sig impopulär bland högljudda klimatologer och för sin kritik mot IPCC

Så, nu alla rojalister! Ett halvår kvar till drottningens födelsdag kom ihåg att lägga undan lite skattepengar så det räcker till en enkel biljett för henne, förslagsvis Argentina,..

You don´t need to fill in an email adress to comment. Just press "Skicka Kommentar"

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.