Vad kostar ett lass flyktingar?

Vad i helvete håller våra folkvalda ledare på med? Folk flyr från halsskärande arabjävlar och några andra flyr en oljefats bombande landsfader som  bara vill väl.  Dessa båda sidor har i sin tur stöd av andra bindgalna och dumknullade statschefer som ”Obama den brune”, ”Putin den lille”, ”Khamenei den lytte” och ”Aziz den fåfänge”.  Indirekt är de ansvariga för en av de värsta och brutalaste massmorden i historien och de är skyldiga till att vi har de största migrationsvandringarna sen andra världskriget, då sätter sig Manschettproletärerna till Eu-svin och  Fez bärande fjollTurkar och förhandlar om vem som skall ta ansvar för dessa förortsmigranter…

Hör lovsången om fred och frihet,.. Hör de ljuva tonerna till staternas kanonsalvor,.. Hör moderjord gråta milt men ursäktande till statschefernas dollarprassel,.. Eller hör hur det gick till vid förhandlingsbordet:

EU: -Vad kostar det att slippa lite flyktingar i år?

Turkarna: -Tja, ett par hundra miljoner,..

Ska du hålla på med människohandel, se till att den är Statsstödd,..

 

Anarkokapitalism

Last Covenants

You don´t need to fill in an email adress to comment. Just press "Skicka Kommentar"

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.