Tjosan vad tiden går!…

Ett antal ”neuro forskare” hade möte  föregående veckan, Global Future 2045 conference och den pengastinna rysken, Dmitry Itskov förutspår att människan kan laddas ner på ett datachip inom 25 år,.. Motörheads I don´t wanna live for ever Queen gjorde också en låt på ämnet Who want´s to live forever

Vad mer då? Jo, citerar: – I´m not sure if I hate my job,… Or if I just hate working,.. ”Fry”

Ny undersökning i det stora landet i väster,… NÄE! inte Norge, jag menar faktiskt Usa, där det enligt en pågående undersökning visar på att arbetsmoralen är under all kritik,.. Haha, som om de bara gällde staterna.

Onsdag redan och det händer grejer hela tiden,… I måndags,.. Kommer inte ihåg. Tisdags, möte med doktorn och ryggtränings institutet. Mycket givande för statestiken, men kanske inte så givande för patienten,.. Haha, men de viktigaste först eller hur?… Onsdag, osb-skivor uppskruvade i badrummet, gipsskivorna imorgon och sen flytspackling 🙂 Vi har Gjutit tre plintar vid garaget idag, där hittatde vi denna soltorkade groda. Vi såg även en liten sandödla pillra förbi,.. De händer minsann grejer i Karlstad,..

SONY DSC Midsommar i antågande, de blir lite sill och en nubbe, sen två varv runt stången,… Stövelkastning, 4-hjulingsrace och naturligtvis kolla in Travhästen ”Lotsa” som springer på Årjängs midsommar trav, lopp5 spår5,… Säker vinst! 😛 

En sak till, rödmarkerad text är en länk vidare till något som berör ämnet,… Tvungen att klargöra det för er som trodde att all röd text var felstavningar,…

You don´t need to fill in an email adress to comment. Just press "Skicka Kommentar"

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.