Nationaldagen

Glad midsommar på er och ta det lugnt på Sveriges riktiga nationaldag! Hur regeringen och andra inblandade fick för sig att vi skulle ha den 6 juni som nationaldag övergår mitt och Proppens förstånd, Proppen e min katt.

Proppen

Proppen

Visst det finns tre händelser i historien som backar upp den 6 juni som en viktig dag för Sverige, men vad faan är det emot 4,5 miljarder sommarsolstånd? Midsommarafton är vår nationaldag! Punkt slut,….  Kanske hela världens nationaldag, (iallafall Grönlands, de har fattat) så ta det lugnt nu fira med måtta och tänk på att det är en dag imorgon också 🙂

En tanke på “Nationaldagen

You don´t need to fill in an email adress to comment. Just press "Skicka Kommentar"

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.