Omvänd bevisbörda

Norska staten har problem med vägslitaget! Den ökade lastbils trafiken är huvudorsaken menar Vegvesen, norska motsvarigheten till vägverket. Så nu är det kanske dags för politikerna att ta med vägslitaget när man jämför olika transportsätt, jag hävdar, utan dokumenterad fakta och klara bevis att järnvägstransporter är billigare och miljövänligare och det inte bara för att jag är en tåg fanatiker utan också för att jag vet att jag alltid har rätt. För som ni vet så snurrar universum kring mig och inte runt någon storartad teori om en löjlig expansion av inflations modell…. Jag säger som han på skatteverket: -Bevisa att jag har fel! Norska veg vesens lösning på problemet är att mjölka bilisterna på tullavgifter och införa dubbförbud…. Det senare verkar vara klokt i ett land som gillar lättare isbildning…. Näe bygg ut järnvägen och med massor av bangårdar, för det finns inget sexigare än lite växlar, korsningsväxlar, dubbelspårförbindelser och T-43 med godsvagnar, med det följer en massa dvärgsignaler och de, det är riktigt fränt!

Och nu över till något helt annat!GM træf i Ängelholm

Dessa filmer bör ses av er som inte sett dem!

Harold & Maude,   Brainstorm,  Seksmisja,   Kin-dza-dza,  Pi.

Last covenants.

You don´t need to fill in an email adress to comment. Just press "Skicka Kommentar"

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.