Instruktioner för sinnesslöa,..

Tjo på er! då var det dags igen för Karlstads och samhällets mest involverande och djuppenetrerande bloggare, jag har tidigare konstatera att världen är sjuk och börjar nu tro att det är olika apatiska anomalier hos människan som  skapat detta tillstånd. Sjukdomstillståndet yttrar sig lite olika från fall till fall men som ett exempel ges den klassiska instruktionen om hur man använder en tandpetare. Håll tandpeteren nära mitten och fukta den spetsiga änden med munnen. För in den med den rundade änden närmast gommen.  För den varsamt ut och in”….  ”Wonko den friske” hade ingen permanent lösning på problemet så han uppförde då hospitalet som en temporär lösning för oss mentalt efterblivna att vårdas i. Tyvärr så har det visat sig att en palliativ vård, där incitamentet för ett värdigt liv inom hospitalet sker med små papperslappar med olika ekonomiska värden, snarare späder på eller som i vissa fall även mångdubblar de olika apatiska defekterna hos den enskilde patienten…

Andra instruktioner finns också bevarade för kommande generationers historiker att analysera,..

Att använda en kondom.

”Öppna förpackningen som teckningen visar. Använd inga skarpa föremål, rulla först upp kondomen en bit så att det syns tydligt åt vilket håll den skall rullas på. Kläm behållaren mellan tumme och pekfinger för att få bort luft. Före kontakt med din partner, dra tillbaka förhuden och rulla på kondomen försiktigt så den inte rispas av naglarna. Direkt efter utlösningen drar du långsamt ut din penis och håller kondomen noga på plats så att ingen sperma rinner ut. Använd varje kondom endast en gång och då under hela samlaget. Kasta den använda kondomen,  spola inte ner den i toaletten.”

Jag följde med min tremänning när han skulle ta körkort på en bilskola i Westwood Los angeles, och i väntan på att han skulle bli klar så läste jag ur teoriboken för mc-kortet,…

”Håll tummen på tutan och var beredd” Left

Gissa om jag log när jag gick därifrån,…

Men hav tröst mänskligheten, det finns tecken på att människan har börjat helat sig själv. Det finns nämligen ett beteende som börjat spridas och då i första hand bland teknik intresserade. Med alla nya uppfinningar och hjälpmedel som Ikea´s Billy-bokhylla, bakmaskiner, platt-tv och andra livsuppehållande leksaker så följer liknande instruktioner som ovan nämnda med.  Och där spelar den ”Neo-moderna” människan en viktig roll, ”hen” har börjat kasta sina instruktionsböcker eller iallafall struntat i att läsa dem och med det har de börjat tänka och experimenterat själva,..  Detta resulterar sällan i något bra för produkten som införskaffats, men det ger en fingervisning om att människan vill kunna lösa saker på egen hand.  Sinnesslöa förståsigpåare hävdar att det är just det som är problemet, att människan skiter i auktoriteters instruktioner, men jag envisas med att människan måste börja tänka själv och få ta ansvar över sitt eget liv,… Och tv-apparat,…

Hur mycket ni än protesterar, så kommer inte en instruktionsmanual att ge oss det resultat vi så länge suktat efter, friheten att själv få bestämma om vi vill slicka på lyktstolpen vid -20°CBlöjbyteVäl mött:

Last Covenants

 

 

You don´t need to fill in an email adress to comment. Just press "Skicka Kommentar"

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.