De stjäl alla mina pengar,..

Så då var det dags igen,..

Viktoria Ingrid Alice Désirée  även kallad ”Kronprinsessan” skall få en present av oss undersåtar. För 36:e året i följd skall vi skattebetalare måsta vända på denna maltyngda plånbok,….

Tidigare i vecka så kom det in betydligt viktigare nyheter.

Country sångaren Randy Travis ligger på sjukhus för hjärtat, läget är kritiskt och ligger just nu nedsövd efter en hjärtmuskelinflamation som toppades av en stroke,… Är countryn på väg att förlora ännu en karaktär av rang? Förra året gjorde han ett mindre lyckat framträdande, då polisen fann honom på en avsides väg liggandes naken och som polisen sa: – han luktade påtagligt av alkohol. Randy Travis ”We send our prayer and well wishes” : swedish fans

Stora problem väntar Japanerna, förutom Fukushima så är den åldrande populationen en orosfaktor av rang. Kring år 2020 beräknas försäljningen av vuxenblöjor gå förbi barnblöjor och samhällskostnaderna skjuta i höjden. De enda som inte oroas av denna framtid är blöjförsäljarna och där kan svenska SCA göra sig en hacka. Vuxenblöjor kostar ungefär 2,5 ggr mer än barnblöjor,…

Trot om ni vill men jag har den ekonomiska lösningen,..  Låt pensionärerna svälta ned sig till 7-10Kg så kan de fortsätta använda barnblöjor, Carema Care kan ge dem några enkla tips på hur effektiv bantning görs på bästa sätt,..

Nu skall vi ut till öknen! Mojaveöknen och i synnerhet Deathvalley har en av sina varmare tider just nu och Deathvalley firade den 10:onde Juli, 100 år sen den högsta uppmätta temperaturen på Moderjord. Men den stora turist strömmen som följde firandet har gett  stora problem, efter en youtube film där de steker ägg i solvärmen så kom det flera så kallade ”copycats”,.. Ja de e inte äggen som är death valleyproblemet inte heller stekpannerna inte ens hönsen som är problemet, utan det är äggkartongerna som de lämnade efter sig,… USA, ledande i slit och släng samhället ger sig till känna igen, eller som folk sa: – vad skulle vi göra? Det fanns ju ingen papperskorg där ute i öknen,.. Känns även igen här i Sverige, då McDonaldsätande dynghögar kastar ut sitt pappersavfall på motorvägarna,…

Väl mött: convenants

You don´t need to fill in an email adress to comment. Just press "Skicka Kommentar"

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.