Idé torka,..

Sveriges inmutnningarTorkan gäller inte bara lägdan utanför utan även min fantasi. För er som inte vet vad en lägda är, slå upp ordet i ett ordlexikon. Nej, NEJ!! Inte google, prova om du fortfarande kan hantera ett pappers lexikon… Fan kunskapen urholkas rejält med datorerna, se på säkerhetsfolket de använder sig fortfarande av pappers dokument. De ryska myndigheterna har just bett om offerter på 80st gamla hederliga skrivmaskiner…

Ett annat orosmoln är dessa j-vla gps:er, kunskapen om kartor och kompasser dör ut snart… Samt konsten att hinna läsa vägskyltar medans man kör….

På tal om kartor så är det dags att uppdatera alla inmutningar som går ut och kolla vilka nya som kommit in…Inmutning

Älvkarleby där hoppas de på Zinkbrytning, runt Storuman verkar de vara tokiga, alla bolag förnyar gamla inmutningar och mutar in nytt. Pauträsk, Barsele och Gunnarn som har en egen flygplats, verkar få slut på mark att muta in. jag konstaterar att mitt guld är på väg och fly landet… Gotland, ja den gudsförgätna kalkstens klippan öster om kusten där har de drabbas av olje och gasfeber.. Den enda gasen där, läcker nog från alla ”Bäar” som går omkring och ser vilsna ut. Falun har lite land kvar för den som är intresserad…

swabens

Svaret på min ansökan till Bergsskolan i Filipstad lär väl komma i dagarna, men de är ju klart att man söker det året som hela Sveriges  ungdomar söker… Populär utbildning, så om allt går bra så äger jag Sveriges all malmbrytning om tio år!! Men vad som är viktigare, är att alla tillstånd om gruvbrytning på Månen måste gå via Maia, ja hon fick månen av mig när hon var två år så alla Ryssar Japaner Kineser och andra flygfärdiga nationer måste be henne om lov först. Snacka om att sitta på en ”Guldgruva”!!

Last covenants.

2 tankar om “Idé torka,..

  1. Jamen jag har en massa upplägg….du kan skriva om klimakteriet t.ex…för att inte tala om pyramiderna eller varför min blåbärsbuske inte fick några blommor i år = inga blåbär!! eller den här, konsumtion, eller kopplingen ADHD och gluten eller
    eller ja nu har du lite förslag 🙂

You don´t need to fill in an email adress to comment. Just press "Skicka Kommentar"

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.