Tuffa killar räds kulturen,…

Tjo igen, Såg på tv igår och blir ju aningen konfunderad över synen på mänskligheten.. Jungelgold, tror jag serien heter, killar som gräver efter rikedom i Afrikas djungel för att undvika konkurs på hemma plan. Jag gillar guldgrävning, men jag gillar också naturen så jag anser inte att naturen är nått att ta lätt på och att den inte tas om hand som den skall…

Nå väl dessa grabbar slåss mot väder, otur, dålig utrustning och konkurerande Kineser som tar till vapen i kampen om de bästa markerna. Men det jag blir mest rädd för är att de kan skjuta och hota andra människor, men de klara inte av en vanlig getslakt för att stilla hungern? de tycker att urinvånarna (negrer?/mörkhyade afrikaner) var barbariska när de skar halsen av en get, men i filmklippet innan så skjuter mot Kineser i en bulldozer?? Va faan blir det? okej vi skär inte halsen av getterna på våra slakterier (utom halal) men grund iden med slakten är ju iallafall att få mat på bordet, inte för att få geten att lida så mycket som möjligt… Men att skjuta mot Konkurerande Kineser verkar vara helt naturligt? visst de var jänkare (och ja det förklarar mycke) men va faan? För lite guld? undrar vilka som är barbarer/vildjur…

Kontenta:

Skjuta Kines = Okej.

Slakta get = Barbariskt.

Japp sådana är vi i civilisationens högborg.gold-diggers

You don´t need to fill in an email adress to comment. Just press "Skicka Kommentar"

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.