Kattskinn e mjukt…. Hästkött e nyttigt…

Fylking gjorde som så många andra, provocerade rakt ut i etern. Problemet med sommarkatter” fortsätter (även om många hävdar att de är en myt) och Fylking hade lösningen på problemet, som gick ut på att slå ihjäl dem eller slå dem medvetslösa och sen dränka dem…. Visst det låter brutalt men vad faan ere för idioter som skaffar katter bara för sommaren? eller inte tar sig tid och vänta in dem innan de åker hem….. Själv älskar jag katter, de är självständiga och hängivna under förutsättning att man tar hand om dem. Dessutom tar de hand om ohyra som möss, råttor och till viss del ormar…(Beroende på storlek)… Men visst skulle jag kunna tänka mig att ta reda på Proppens skin och göra mig en skinnmössa av honom ifall jag skulle avliva honom. För mig skulle det vara ett sätt att hedra honom samtidigt som jag använder matrialet som blir kvar efter att själen flytt…

Proppen

Jag har sytt kanin och rävskinnsmössor tidigare och de är de varmaste, skönaste mössor jag någonsin haft. Tyvärr så förlade jag min kaninskinsmössa efter en fuktigar helg ute på stan för ett decenium sedan, men rävskinnsmössan finns kvar, även om våra Lapphundar har misshandlat den ordentligt.

Synd bara att det väldigt sällan är tillräckligt kallt här i Karlstad för att kunna använda den, det krävs -20*c för att man inte dö av värmeslag… Ett annat sätt att hedra Proppen vore att stoppa upp honom, så att han kan vara vid min sida hela tiden…

Proppen har silkeslen päls och skulle vara en dröm att få ha som mössa!

Min sambo gillar ingen av mina idéer, barbariskt och ”Du är ju sjuk” var några av kommentarerna…. Men att donera sina egna organ de är helt okej,..? Visst jag är också för organdonation på basis av att man skall använda det som finns…  Slit och släng samhället kan vi skippa, ta reda på skiten du har eller skänk det vidare… Likadant är det med hästar, vi är en av Europas hästtätaste land per invånare och många ratar hästkött,…. Undra hur detMat är i det hästtätaste landet  Island, käkar de ”Töltat kött” där?

You don´t need to fill in an email adress to comment. Just press "Skicka Kommentar"

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.