Doktorer överlag är knepiga,…

Idag så hörde jag det absolut värsta om en doktor och dennes yrkesutövande. Idioten, ja jag kallar honom/henne idioten, har  ordinerat sin X-årige patient sömnmedel! (Inte Melatonin) vad faan blir det? antidepresivt till tonåringar tycker jag är lite väl magstarkt, men att ge ett barn sömnmedel för att hennes föräldrar anser att hon har problem med sömnen….. Man kan skylla mycket på föräldrarna i det här fallet, till saken hör att, denna X-åring är kraftigt överviktig och föräldrarna har ett högt intag av olika rekreationsmedel. Men hur faan tänker läkaren? Vad är en svensk läkares uppdrag idag? att exprimentera med barn och tonåringar?  Finns det kanske andra orsaker än just sömnproblem i detta fall? Skall ett barn eller ungdom som absolut under inga omständigheter är färdigutvecklad, kunna få antidepresiva mediciner, som dessutom har en nedtrappnings tid som är ofantligt mycket längre än för opioider…  Ja i särskilda fall, men inte för ”vanliga tonårs” problem… Likadant måste det för helvete vara med sömnmedel… Sökte just på nätet och läser vidare att det är vanligt med Melatonin till barn, det kan ju också ifrågasättas….

Att de sen skall kunna få skriva ut. Sömnmedel till småbarn är sjukt, sinnessjukt, om inte barnets sömnproblem har med olika ”diagnoser” att göra…  Och visst det finns bokstavsungar som kanske har rubbade sömnrutiner men oftast handlar det om samhällets normer som måste uppfyllas och inte kosta extra pengar. Och vad faan ere som får dessa ungar att utveckla olika diagnoser? gen fel? Aspartam? lightprodukter, stress,… eller dagens föräldrar som inte hinner med sitt Facbookande? Normal ungar somnar när de blir trötta, även onormala, vad som nu menas med det… sen att ungarna inte vill sova när du/vi vill, så innebär det ju inte att det perautomatik är fel på ungen…. Läser man vissa familjeforum så verkar sömnmedel vara vanligare än treo…. Sömmedel är säkert inte beroende framkallande, (eller hur….) så det är bara en bonus och guldstjärna för läkarna…. En länk till ämnet:

Doktor Sleepless

Doktor Sleepless

Läkarna är så sjukt sponsrade av läkemedelsbolagen och det får en annan att  tamefaan få ”Tuppjuck”!

Näe samla ihop läkarkåren och putta ut dem för ättestupan! Och börja om med nya läkare som är oberoende av läkemedelsbolagen…. Om det nu fostras några sådana…  Kvacksalvare är faan den rätta benämningen på dem!

Om ni får ett djupt sår och behöver sys, så hade jag en 3:a i syslöjd från högstadiet, jag har även sytt egna Kanin och Rävskinnmössor genom åren med gott resultat….

Väl mött: Nya Dr, Covenants.

You don´t need to fill in an email adress to comment. Just press "Skicka Kommentar"

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.