Tjo på er!

Som ni märkt så har det inte hänt något viktigt i världen, för då hade ju jag bloggat om det. Eller hur? Men trots mitt ointresse att blogga på sistone så har det hänt en hel del intressanta saker men jag har inte haft tid att analyser och gå in djupare i livets stora frågor som varför ”rödadvärgar” är den plats man borde leta efter planeter med livsmöjligheter, eller hur det kommer sig att de kemiska ämnena som anses öka risken för adhd, asperger och andra neurologiska egenskaper hos oss apor, har fördubblats ute i handeln sen 2006. Kina, tredje nation att landsätta en robot/rover på månen. ”Jade kaninen” har haft lite problem efter att den tillbringat 14 dar i månskuggan, den lever men svarar inte på glada tillrop.

 

Vi hörs vidare: Lastcovenats

Ps: Kolla in nya foto albumet på min nygamla hobby…. Ds:

You don´t need to fill in an email adress to comment. Just press "Skicka Kommentar"

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.